Snapshot Sunday #11


GreekCraft – We zitten zeker niet stil. Alles wat al af leek, blijkt niet af te zijn. En zo blijven we dingen veranderen, ombouwen metormafoses geven en ga zo maar door.

De Vliegende Hollander: de altijd gesloten attractie in het FunPark. Of voor de spelers van het eerste uur, de attractie welke altijd in storing schoot. Ook in World of Adventures blijft deze klassieker niet onaangetast.
Misschien herinner je nog wel de allereerste Snapshot Sunday. Hierin lieten we als allereerst zien dat de Vliegende Hollander terug zou keren in World of Adventures. Maar dat betekende niet dat we hier stil hebben gezeten. Waar we veel bezig zijn geweest aan de binnenkant, was nu de buitenkant aan de beurt.
Het gebied is flink op de schop gegaan. We hebben veel details toegevoegd om het een stuk levendiger te maken. En nu hebben we ook de hoofdtoegang richting het gebied aangepast.

Ik kan mij nu ook al een aantal reacties voorstellen waarin gezegd word dat we hiermee in herhaling vallen. Maar we hebben het over snapshots, dat betekend dat het momentopnames zijn. We blijven bezig en we blijven van alles veranderen. Het kan dus zijn dat we een snapshot maken van een gebouw, attractie of wat anders dat al af is. Maar het kan ook nog zijn dat we er wat aan gaan aanpassen. Dat weten we pas wanneer we eraan gaan beginnen.

Dat was het weer voor deze week, tot over 2 weken bij een nieuwe Snapshot Sunday.
– Bryan