Snapshot Sunday #12


GreekCraft – Binnen het park is er een goede plek om te winkelen. Maar dat is niet de enige plek om je aankopen te doen. We hebben meer ” in-store”

Ja je ziet het goed. Een tweede plek met restaurants winkels en nog meer… We wilden een plek hebben om grotere winkels en restaurants kwijt te kunnen naaste de bestaande winkels in de mainstreet, maar toch een plek die dicht bij het park ligt. En ook als een hub kan dienen voor eventuele uitbreidingen. Misschien hotels, misschien naar andere parken? Ja we zijn bezig on de infrastructuur in 1 keer goed te maken voor eventuele toekomstige uitbreidingen. Wie weet wat de toekomst ons verder brengt. We hebben in ieder geval in dit uitgaansgebied een heel scala aan winkels en restaurants. Er zal zeker iets zijn dat je aanspreekt.

Gelukkig is het schooljaar bijna afgesloten en word de staff weer actiever, want wat was het lastig om de afgelopen weken een Snapshot Sunday te maken. Er wordt niet heel veel gebouwd, dus wel lopen nu wel wat in op de hoeveelheid die we kunnen laten zien. Laten we hopen dat het allemaal goed gaat en dat ook Arvid veilig in Nederland is aangekomen. Ik hoor je denken: “Veilig in Nederland is aangekomen?”. Arvid woonde tot afgelopen vrijdag in Noorwegen voor diegenen die dat nog niet wisten, maar is sinds dit weekend weer terug verhuisd naar Nederland! Dus laten we hopen dat hij dit leest en laten we hem allemaal een war (29 graden is wel warm genoeg toch?) welkom in Nederland heten.

– Bryan