Snapshot Sunday #13


GreekCraft – De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest met de update naar minecraft 1.11. En op het mement van schrijven zijn we bezig met de laatste handelingen om de server weer te heropenen.

We hebben van de gelegenheid dat de server uit moest voor bezoekers gebruik gemaakt om de spawn te updaten. En ja je zal het goed zien, kijk je ogen maar uit, want dit is de daadwerkelijke ingang naar World of Adventures! Je kan al tot de poorten komen om bijna het park te betreden.

Daarnaast hebben we ook de plots een kleine update gegeven, maar wat daar te zien is, moet je zelf maar gaan ontdekken. Dat gaan we niet verklappen aangezien dit Snapshots van World of Adventures zijn. Maar geloof mij maar, je gaat het leuk vinden.

Als alles volgens plan verloopt en we vinden niet meer tegenslagen, dan hopen we maandag 3 juli weer te heropenen in de loop van de middag. houd daarvoor vooral onze twitter (@GreekCraft_) in de gaten of kom gezellig rondhangen op onze Discord server. Via deze manieren proberen we iedereen op de hoogte te houden van een exacte heropeningsdatum.

Nog een fijne Snapshot Sunday en ik hoop dat we iedereen vanaf maandag weer kunnen verwelkomen.

-Bryan