Snapshot Sunday #14


GreekCraft – Er zijn wat plekken in het park die wat verborgen lijken, maar van een andere hoek kan dit ineens niet meer het geval zijn…

We willen ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk ruimte benut hebben, zonder het gevoel te hebben dat alles erg op elkaar gebouwd is. Daarom proberen we gebieden goed gescheiden te houden en waar mogelijk wat ruimte tussen de gebieden te laten. Het laatste wat we willen is dat we weer een situatie zoals in het FunPark krijgen. Een situatie waar alles erg op elkaar gebouwd is zonder na te denken over de toekomst.

Tijdens de bouw proberen we alvast te kijken naar de toekomst, zo zorgen we voor een goede stabiele infrastructuur. En maken we alvast doorgangen naar gebieden die er in de toekomst gaan komen, waarvan we nu nog geen idee hebben. Dit om ervoor te zorgen dat we wanneer we open gaan, we ons direct kunnen storten op het uitbreiden, zonder stil te moeten staan bij eventuele verbeteringen aan de bestaande infrastructuur.

Ook hebben we al een toekomstige attractie. Een attractie die tijdens de opening van World of Adventures nog niet functioneel zal zijn, maar wel een kleine terugkijk op ons verleden is. De Stoomtrein. Ja, ook in World of Adventures zal er een stoomtrein door het park gaan rijden. We willen het circuit van de trein zo goed mogelijk aanleggen, hierdoor hebben we ervoor gekozen om de trein alleen op een volledig circuit te laten rijden, of in ieder geval nog niet tijdens de opening. Ook krijgt niet ieder gebied een station, waardoor het echt een vervoersmiddel is tussen verschillende gebieden.

Zo dat waren weer alle toevoegingen en bekendmakingen van deze keer. Nu wil ik toch mijn excuses aanbieden voor het te laat zijn met Snapshot Sunday #14. Misschien als je naar de datums kijkt is het je al opgevallen. Elke 2 weken komt er een nieuwe snapshot. Maar tussen deze en de vorige zit 3 weken. Dit komt doordat ik, maar ook de rest van de staff er geen erg meer in gehad de afgelopen week. En doordat ikzelf de week erop een aantal dagen weg ging, was er geen tijd meer om de snapshot sunday te maken. Het was namelijk D0pCorn op onze Discord server die mij eraan herinnerde dat er geen snapshot nog was gepubliceerd. Daarom wil ik via deze weg mijn excuses aanbieden hiervoor.

De volgende snapshot sunday zal op 6 augustus gepubliceerd worden. Door de vakanties van de staff is het erg moeilijk om verder te gaan volgens ons normale schema. Daarom hebben we ervoor gekozen om de volgende op 6 augustus te zetten. 2 weken vanaf nu.

Zo, ik ben weer uitgepraat voor deze week. Tot de volgende Snapshot Sunday (die hopelijk niet te laat is).
– Bryan