Snapshot Sunday #15


GreekCraft – Het exterieur van alle gebouwen ziet er al goed uit, maar hoe zit het met het interieur?


Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk gebouwtjes open kunnen. Hiervoor moet natuurlijk de binnenkant er tiptop uitzien. En waar de mainstreet de meeste gebouwen bevat, dachten we dat het hoog tijd werd om daar maar eens een binnenkant van te laten zien. Zo kan je hierboven de bakkerij zien. Met een assortiment bestaande uit taart, koek en cake is hier voor ieder wal wat te vinden!

Kijk nu eens goed naar de foto, maar dan ook echt heel goed. Als je goed kijkt kan je zien dat er een kassa aanwezig is. Ja en die kassa is een model. In alle winkels waar items te koop zijn, zal zo’n kassa staan. Wanneer je dan naar de villager welke achter de kassa staat gaat kan deze voor jou je betaling voltooien. En krijg jij het item mee!

Nu de snapshot van deze week uit de weg is, kunnen we verder met wat huishoudelijke mededelingen. Zo hebben we sinds een paar dagen een Proef-Bouwer: Rody. Ik wil hiervandaan Rody succes wensen met zijn proef-periode en hoop dat we hem snel aan kunnen nemen als Bouwer!

Daarnaast wil ik nog even zeggen dat je ons natuurlijk hier op ParkCraft vragen kan stellen, maar misschien nog beter kan dat op onze eigen Discord server. Hier posten we ook kleine updates, teasers en natuurlijk praten wij als staff gezellig met al onze bezoekers!


Daarnaast heb ik wat minder leuk nieuws te melden. Aangezien we niet alles willen spoilen, heb ik ervoor gekozen de Snapshot Sunday’s niet meer 2-wekelijks te doen. We gaan er nu een maandelijks gebeuren van maken. We hebben anders te weinig om te laten zien. De bouw loopt wel gestaag, maar vooral op projecten waarvan we nog niks weg willen geven helaas.

Ik hoop dat jullie dit interessant hebben gevonden en ik zie jullie over 4 weken op zondag 3 september.

– Bryan