Snapshot Sunday #16


GreekCraft – Waar je ook kijkt overal zitten details in. Geen enkele millimeter blijft onbenut.

Ook de natuur wordt uitgebreid en met veel zorg geplaatst en uitgekozen. Je kan gerust zeggen dat we elk stukje park tussen de diverse attracties en gebouwen in wel 3 of 4 keer opnieuw hebben gedaan. We willen ervoor zorgen dat je volledig omgeven wordt in een andere wereld. Zo zorgen we ervoor dat de show buildings weggewerkt zijn voor zover dit mogelijk is.

Zoals je misschien al hebt kunnen zien hebben we alle banners, logos en andere beeldmerken op onze social kanalen geupdate. We zochten naar een stijl welke uniek is en welke bij GreekCraft en vooral nu bij World of Adventures past. Daarnaast hebben we een nieuwe bouwer: Rody van harte gefeliciteerd!

Misschien is dit niet een snapshot die je verwacht te zien. Een beetje saai en dat is ook helemaal waar, maar dat neemt nog niet weg dat dit wat stilte door de storm is. Volgende maand hebben we een hele grote update in de planning staan waar we nu al hard voor bezig zijn. Houd zeker je agenda vrij voor de volgende Snapshot. Die wil je absoluut niet missen!

Houd 1 oktober vrij want dan komt er meer dan alleen een snapshot… 

-Bryan