Snapshot Sunday #17


GreekCraft – Een week te laat. Ja ik weet het, we weten het. Dit is gekomen door productievertraging van datgene dat we hier in de snapshot wilden laten zien.

Natuurlijk was er beloofd dat we met iets bijzonders zouden komen, en dat zal je misschien niet meteen zijn opgevallen aan de snapshot hierboven. Maar dat weerhoud ons er natuurlijk niet van om een easter egg in de mainstreet te laten zien. De hele mainstreet zit gevuld met dit soort dingen. De een wat duidelijker dan de ander, maar desalniettemin is het zeker de moeite waard om eens rustig rond te gaan kijken wanneer het park voor iedereen geopend is.

Bij ons zijn ook intern wat dingen gedaan naast de productie van deze snapshot. Zo hebben we Tom (MeneerBadeend) aangenomen als Proef-Bouwer en hebben we de spawn een kleine halloween make-over gegeven (voor diegenen die het nog niet gezien hadden). Ook gaan we een nieuwe categorie toevoegen aan het heads menu waardoor dat er een kleine selectie heads voor halloween bij komt.

En dan nu, hetgeen waar iedereen op gewacht heeft… Wat is nu dat geweldige waar een week lange op gewacht moest worden…. Nee helaas niet een openingsdatum, maar wel een tweede teaser! Ja echt waar. En natuurlijk houdt dat in dat we een goed progressie hebben gemaakt met de bouw en dat we weer een grote stap dichterbij komen richting een opening. Maar daarover komt tegen die tijd wel meer. Als we daadwerkelijk klaar zijn voor een opening.

Ik zal jullie niet langer ophouden. Veel kijkplezier en tot de volgende Snapshot Sunday.
Bryan