Snapshot Sunday #18


GreekCraft – Ja je ziet het heel goed, we leven nog steeds. Het is een lange tijd sinds de laatste Snapshot Sunday. Waarom zal je zo lezen, maar eerst hebben we nog een mooi plaatje van de Vliegende Hollander.

De Vliegende Hollander staat er nog altijd even keurig bij. Hier kan je de overkant van het water een klein beetje zien. Het uitzicht van deze kade is geweldig en het eten is heerlijk.

Dan nu over naar datgene waarvoor je waarschijnlijk op deze Snapshot Sunday hebt geklikt. “Waarom zijn er zo lang geen updates naar buiten gekomen?” Ik heb het persoonlijk erg druk gehad met mijn opleiding om nog veel aan World of Adventures te kunnen werken. Hierdoor is de aandacht van de rest van de staff ook wat verwaterd. Het hielp ook niet mee dat gedurende mijn drukke periode alle bouw projecten in de afronding zaten en nieuwe projecten nog niet opgestart waren. Dit heeft ertoe geleid dat er niet veel was om over te praten en daarvoor waren er ook geen updates. Inmiddels is er zoveel gebeurd dat het nu wel tijd was voor een nieuwe update.

Zo is er in de staff nogal het een een ander gebeurd. We hebben Tom (MeneerBadeend) aangenomen als Bouwer en Maarten (Vliegmobiel) aangenomen als Developer. Wij zijn erg blij met deze uitbreiding van het team en hopen hierdoor nieuwe inspiraties en ideeën om World of Adventures nog beter te maken. Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van Stijn. Stijn heeft ons heel erg geholpen met de vorming van een aantal functionaliteiten binnen World of Adventures welke zonder hem niet er zouden zijn gekomen. Hiervoor zijn we hem ook erg dankbaar. Over waarom Stijn bij GreekCraft ontslagen is is al genoeg gesproken en dat wil ik hier niet nog nogmaals naar boven halen. Het enige wat ik kan zeggen is dat we zonder ruzie uit elkaar zijn gegaan en dat de beslissing door mij is genomen. Daar wil ik het dan ook graag bij laten.

Zo, dat is ook weer gebeurd. Een half jaar na de laatste update laten we weer iets van ons horen. Dat werd tijd. Ik heb voor nu nog geen idee wanneer de volgende Snapshot Sunday komt, maar dat zal dan zijn wanneer we meer hebben om mede te delen.

Tot de volgende Snapshot Sunday!

Bryan

P.S. Zit jij al op onze Discord server? Ook al lijken we op de minecraft server heel inactief, je kan ons altijd bereiken op onze Discord server. Hier kan je gezellig samen zijn met al onze staff en bezoekers, ook als je geen toegang hebt tot de minecraft server. Join snel op greekcraft.nl/discord