World of Adventures update (Spoilers!)


Beste allemaal,
Zoals misschien al gemerkt is, is onze map uitgelekt door een hacker. Dit kunnen we helaas niet terugdraaien en het is ook niet de manier waardoor we alles wilde prijsgeven.
We hebben als staff besproken dan we nu openheid geven in alle attracties en gebieden waaruit World of Adventures op dit moment zal gaan bestaan.
Het kan zijn dat hier nog attracties bij gaan komen, maar dit is wat er op dit moment staat.
Voor iedereen die wil dat WoA een verassing blijft, stop dan hier met lezen.
Het was voor mij heel moeilijk om dit te schrijven. We hadden graag als staff gewild dat iedereen verbaasd zou worden tijdens de opening, maar helaas gunde iemand dat niet voor ons. Vanaf heden zullen we wat meer openheid geven in de staat van het park en gaan we proberen om wat regelmatiger updates vrij te geven. Hierbij wil ik iedereen ook graag vragen of de map niet doorgestuurd kan worden. Ga er alsjeblieft met respect mee om, wij als staff zijn heel erg trots op alles wat we in de afgelopen 2 jaar neer hebben gezet en gaan ook zeker niet hierdoor stoppen.
Voor een ieder die het wilt lezen, veel lees plezier. Voor alle andere: Ik bedank je toch dat je deze tekst hebt gelezen.

Namens de gehele Staff,
Bryan (Algemeen Directeur)

Den Hollander
In Den Hollander hebben we op dit moment 1 attractie staan waar het hele gebied omheen is gebouwd:
De Vliegende Hollander.

Een recreatie van de bekende attractie uit de Efteling. In deze achtbaan wordt kennis gemaakt met de vloek van Willem van der Decken.

Daarnaast is er binnen het gebied ook een station voor onze stoomtrein welke niet direct met de opening van WoA open zal gaan.

Africa
In Africa wordt je meegenomen in de cultuur van Africa met kleine gebouwtjes, mooie natuur en subtiele kleuren.
Op dit moment staan er in Africa 2 attracties:
Black Mamba

Een recreatie van de bestaande achtbaan uit Phantasialand. Black mamba is een hangende achtbaan waar je raast door het afrikaanse landschap en langs vele rotsen.

Talocan

Een recreatie van de gelijknamige topspin uit Phantaisland. Waarin je een gondel instapt on de god Tlaloc te aanbidden, maar deze heeft hele andere plannen…

En dan komt hier de eerste exclusiviteit. Een gebied en attractie die we eigenlijk wat langer geheim hadden willen houden:
Hotel Henderson:
Hotel Henderson
Hotel Henderson is een attractie gebaseerd op de Tower of terror attracties in de verschillende Disney parken. Echter is rondom deze attractie een eigen verhaal geschreven rondom een exintrieke kunstverzamelaar. Wanneer men in het hotel stapt om de collectie te bekijken gaat het niet helemaal zoals geplanned was…

Mainstreet
In de mainstreet zijn een groot aantal shops te vinden waar diverse items gekocht kunnen worden. Ook zijn er een scala aan eettentjes om iedereen te voorzien van eten en drinken.
Een andere grootheid in het gebied is ons Theater. OP dit moment is er nog niks geplanned om in het theater te laten zien, maar dit kan veranderen in de toekomst.
Op dit moment huisvest Mainstreet 2 attracties:
Carrousel

Een simpele carrousel zoals die bij iedereen wel bekend is.

Leo’s Adventure

In Leo’s Adventure ga je op reis rond de wereld waarin je Leo steeds ziet opduiken.

Ook binnen dit gebied is er een station voor onze stoomtrein.

Mystery
Ja hoor, nog een geheel themagebied uit Phantaisland wordt nagebouwd. Inclusief alle attracties, horeca en wat al niet meer.
Mystery Castle

Een volledige recreatie van de bungeetower in Phantasialand. Hier treed je binnen in de Burcht van de Familie Von Windhofen waar vreemde experimenten worden uitgevoerd, wordt jij er 1 van?

River Quest

Een recreatie van de gelijknamige attractie uit Phantasialand. River Quest wordt door fans gezien als een enorm natte en spannende rapid river.

Raik

Raik is een recreatie van de attractie in Phantasialand. Een family Boomerang die vele near misses onder andere met een naastgelegen “grotere broer”

Taron

Het parade paartje van Mystery: Taron is een recreatie van de gelijknamige achtbaan in Phantasialand. Taron is een multi-launch coaster die een topsnelheid heeft van 117 km/u. Durf jij deze stormram aan?

Piraten
Skull Cracker

Scull cracker is een custom Spinning Coaster in ons Piraten gebied, waar je al draaiend door het landschap gaat.

Pirate Cups

Pirate Cups is een standaard Theekopjes attractie.

Pirate’s Adventure

Pirate’s Adventure is een darkride langs diverse Piraten met hun typische avonturen. Ben jij dapper genoeg om deze boottocht aan te gaan?

Voor zover alle gebieden welke in de voltooiende fase zijn, of die al voltooid zijn. Nu zijn er nog een tweetal gebieden waar we nog in de beginnende fase zijn. Het kan zijn dat er aan de onderstaande gebieden attracties toegevoegd kunnen worden.

Mexico
Chiapas

Afgaande van de populariteit van deze attractie in het funpark konden we niet anders dan de attractie een terugkeer laten maken in WoA. Alleen dan nog beter.
Chiapas is een recreatie van de gelijknamige log flume in Phantasialand.

Naast Chiapas is er binnen dit gebied ook een station voor onze stoomtrein.

Tirol
Tirol Bobsleds

Tirol Bobsleds is een dubbele bobsled coaster die grote interactie heeft met de omgeving en de beide tracks hebben interactie met elkaar.

Zweefmolen

Een standaard zweefmolen binnen het Tirol gebied.

Verder komen er naar waarschijnlijkheid nog 2 darkrides in Tirol, maar details daarover moeten nog binnen de staff besproken worden.